Geräte und Zubehör
Halloween-worstvingers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
18 stuks
Zutaten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Koffielikeur
40 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Chocolade toffee cake
2 Std.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min