Geräte und Zubehör
Shortbread karamel gezouten boter
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
36 stuks
Zutaten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
624 kJ /
149 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.8 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min