Geräte und Zubehör
Kip-miso stoofpot
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1402.8 mg
Eiweiß
37.5 g
Brennwert
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Fett
41.1 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Zalmburgers
25 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen