Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Warme chocolademelk
10 Min