Geräte und Zubehör
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1268.7 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Noedelsoep
35 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen