Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Steak tartaar
30 Min
Mojito
10 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min