Geräte und Zubehör
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil80 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)400 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste2 heaped tsp
-
ground nutmeg to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
soya mince200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinch
-
beef mince broken in pieces200 g
-
soy cream plus extra for drizzling150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
105.4 mg
Eiweiß
38.4 g
Brennwert
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Fett
33.2 g
Ballaststoffe
14.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 Min
Orange and Pear Pavlova
5 Std.
Seitan
40 Min
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 Std. 15 Min
Sauerkraut
96 Std.