Geräte und Zubehör
Gluten-Free Focaccia Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almonds55 g
-
cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
coarse sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
3 g
Brennwert
634 kJ /
24 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 h 10 min
Gluten-free Butter Biscuits
1 h
Gluten-free Chocolate Brownies
1 h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 h 20 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 h 20 min
Gluten-free focaccia bread
1 h
Gluten-free Pizza Two Ways
2 h 45 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 h 40 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 h
Almond and Seed Crackers
45 min
Gluten-free Artisan Bread
2 h 30 min