Geräte und Zubehör
Fish and Avocado Loaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 slices
Zutaten
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
328 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min
Guacamole
5 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min