Geräte und Zubehör
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
lemon juice20 g
-
white wine vinegar25 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.7 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
664.6 kJ /
158.9 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet potato lentil pie
50 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 45 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Zucchini soup
25 Min
Beetroot salad
10 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min