Geräte und Zubehör
Aardbeien mille-feuille
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
3283 kJ /
785 kcal
Fett
49.5 g
Kohlenhydrate
72.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min