Geräte und Zubehör
Gegratineerde coquilles
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2646 mg
Eiweiß
101.3 g
Brennwert
6889.5 kJ /
1646.6 kcal
Fett
113.3 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
59.1 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Appelmoes
20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min