Geräte und Zubehör
Paashaas macarons
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Koffielikeur
40 Min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen