Geräte und Zubehör
Gestoomd paaslam met groentjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
citroenschil
-
teentjes knoflook3
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
zout naar eigen wens½ tl
-
gemalen peper naar eigen wens4 snuifjes
-
olijfolie2 el
-
ontbeende lamsbout (door uw slager)900 g
-
verse sperziebonen schoongemaakt200 g
-
water1000 g
-
aardappelen primeur, gehalveerd400 g
-
rapen primeur, klein, gehalveerd100 g
-
wortelen primeur, in staafjes200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1957 kJ /
483 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.