Geräte und Zubehör
Peach Cobbler
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
ginger, fresh (optional) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
128.3 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1431 kJ /
342 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mother's Day with Degrenne
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1 Std.
Black Tahini Banana Bread
1 Std. 20 Min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Country Peach and Custard Pie
1 Std. 50 Min
Cucumber Yogurt Dressing
5 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Sweet potato muffins with walnuts
1 Std.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min