Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Béchamelsaus
15 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.