Geräte und Zubehör
Hollandaise saus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
500 gram
Zutaten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 gram
Natrium
939 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
15119 kJ /
3611 kcal
Fett
380 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
203 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Advocaat
10 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Pisco sour
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min