Geräte und Zubehör
Aardappelpuree en merguez
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2523.2 kJ /
605 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Bessencurd
20 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.