Geräte und Zubehör
Tostadas met kip
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in kwarten200 g
-
zoete maïskorrels200 g
-
olijfolie60 g
-
kippenbouillonpasta1 blokje
-
400 g poblano chili peper, ontdaan van vel en zaadlijsten (zie tip)poblano chili reepjes, diepvries400 g
-
zure room200 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes300 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
16 maïstortilla's, (zie tip)Mexicaanse tostadas16
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1152 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1520 kJ /
362 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Margarita
10 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min