Geräte und Zubehör
Gezouten karameltaart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
24 sneetjes
Zutaten
Bodem
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
zelfrijzende bloem120 g
-
ruwe rietsuiker120 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot80 g
Karamelvulling
-
gezoete gecondenseerde melk790 g
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
100 g melassesuikerstroop100 g
Topping
-
pure chocolade in stukken (3-4 cm)150 g
-
ongezouten boter zachte boter20 g
-
grof zout om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
3 g
Brennwert
1203 kJ /
286 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete verleiding
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Brownies
50 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Zalmburgers
25 Min
Kip met amandelen
25 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.