Geräte und Zubehör
Ratatouille Galette
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.9 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Fett
29.6 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Basil Pesto
10 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min