Geräte und Zubehör
Spinach and tomato quiche
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 pieces
Zutaten
Pastry
-
vegan margarine cold, cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
wheat flour250 g
-
vegan margarine cold, cut into pieces120 g
-
water cold60 g
-
fine salt½ tsp
Topping and preparation
-
garlic cloves1 - 2
-
soy flour full fat, as egg replacement30 g
-
water60 g
-
silken tofu drained400 g
-
olive oil30 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
starch1 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
spinach leaves, frozen defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)200 g
-
breadcrumbs vegan2 tbsp
-
cherry tomatoes cut in half150 g
-
flaked almonds30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
11 g
Brennwert
1480 kJ /
353 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vibrant Vegan
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Keine Bewertungen
Tofu stew
30 Min
Steamed Fennel Bulbs
20 Min
Soy Yogurt
11 Std. 30 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Tuna mousse
10 Min