Geräte und Zubehör
Lamb korma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
6 portions
Zutaten
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
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ground cardamom½ tsp
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sea salt plus extra to taste1 tsp
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dried chilli flakes1 tsp
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boneless lamb shoulder cut into cubes (3-4 cm)1000 g
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ghee or olive oil30 g
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tomato paste60 g
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garam masala1 tsp
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natural yoghurt plus extra to serve150 g
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cooked rice to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
573.1 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
3304 kJ /
787 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
14.8 g
Kohlenhydrate
58 g
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