Geräte und Zubehör
Keto Stuffed Acorn Squash
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
½ oz celery leaves, plus extra to garnishfresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed4 oz
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
1 ½ oz pecan halveswalnut halves1 ½ oz
-
avocado oil1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms destemmed, quartered5 oz
-
dried cranberries (optional) unsweetened1 oz
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water40 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
828.2 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2115.1 kJ /
505.5 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keto-Friendly Thanksgiving Favorites
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 Std. 5 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Mediterranean Chicken
35 Min