Geräte und Zubehör
Thai Cucumber Salad (TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690.5 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
791.9 kJ /
189.3 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Sesame Biscuits
1 Std. 15 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Strawberry Cheesecake Milkshake
40 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min