Geräte und Zubehör
Taart met peer en brie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2100.3 kJ /
502 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Pompoen baba ganoush
35 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen