Geräte und Zubehör
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
574.2 kJ /
137.2 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Mayonaise
5 Min