Geräte und Zubehör
Flatbread met peer en geitenkaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optional)1 - 2 el
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1632 kJ /
390 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min