Geräte und Zubehör
Sacher taart
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
8 porties
Zutaten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.28 g
Brennwert
2712 kJ /
649 kcal
Fett
32.94 g
Ballaststoffe
4.06 g
Kohlenhydrate
79.67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Lolly's
40 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min