Geräte und Zubehör
Soy Chicken with Bok Choy
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless (approx. 32-36 oz)6
-
dark brown sugar3 oz
-
chili flakes1 tsp
-
water13 oz
-
soy sauce low sodium5 oz
-
vegetable oil1 oz
-
16 oz broccoli florets, cut in halfbaby bok choy cut in half16 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish3
-
cooked rice to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1922.4 mg
Eiweiß
35.5 g
Brennwert
2099.3 kJ /
501.8 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
46.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Jersey Beef
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Steak au Poivre
20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Keine Bewertungen
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Marry Me Chicken
40 Min