Geräte und Zubehör
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2.7 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
686.8 kJ /
164.2 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
42.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Chocolate sauce
20 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min