Geräte und Zubehör
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Onion Bhajis
-
onions halved or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
fresh coriander leaves3 Tbsp
-
chickpea flour (see tip)100 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
black mustard seeds (optional)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
water100 g
-
sunflower oil for deep frying
Coriander Chilli Dip
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces50 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)1 cm
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
Greek yoghurt50 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
649.4 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
814.3 kJ /
194.6 kcal
Fett
4.4 g
Ballaststoffe
9.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 Std. 10 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 Std.
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Tikka Paste
1 Std.
Onion Bhaji
45 Min
Garam Masala
10 Min
Peshwari Naans
2 Std.
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min