Geräte und Zubehör
Chicken galantine with dill yoghurt
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
40 slices
Zutaten
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
4 g
Brennwert
140 kJ /
34 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Rice pudding
1 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Pepper vinaigrette
5 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Salmon burgers
25 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min