Geräte und Zubehör
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
294.6 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pink with Purpose
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 h 5 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 h 25 min
Lemon grass beef salad
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Salmon burgers
25 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Lentil moussaka
2 h 20 min
Eggplant Stacks
1 h 35 min