Geräte und Zubehör
Custard horns
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
16 pieces
Zutaten
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
94.6 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
959.2 kJ /
229.3 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Retro
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Rainbow Popsicles
10 Std.
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Choux pastry
1 Std.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Pistachio cream
15 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Basic cheesecake
10 Std.
Melting moments with passionfruit cream
45 Min