Geräte und Zubehör
Sunday lamb roast
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
854 mg
Eiweiß
78.3 g
Brennwert
4766.9 kJ /
1135 kcal
Fett
84.6 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
31.9 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Curried sausages
40 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Creamed pāua soup
1 Std.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Chicken and mango salad
35 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min