Geräte und Zubehör
Gluten free warm berry cobbler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
raw sugar plus extra for sprinkling140 g
-
pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)1
-
fresh mixed berries (see Tips)200 g
-
white rice flour (see Tips)80 g
-
potato starch60 g
-
arrowroot flour20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
full cream milk60 g
-
egg1
-
mascarpone cheese to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
158.5 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
1319.8 kJ /
314.2 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
54.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Vegan custard
15 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min