Geräte und Zubehör
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
47.7 g
Brennwert
2616 kJ /
625 kcal
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All-in-one Meals
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.