Geräte und Zubehör
Cookidoo 10th Anniversary cake
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 4 Std.
32 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.8 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Triple chocolate muffins
20min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Browned pork mince
20min
Yellow chicken curry with rice
1h
Egg Salad Sandwiches
35min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Creamy pistachio pasta
40min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Mango and ginger smoothie
5min
High protein peanut banana shake
5min
Fruity dream
10min