Geräte und Zubehör
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
920 g
Zutaten
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 920 g
Natrium
8478.5 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
140.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Hummus
10 Min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 Std. 30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min