Geräte und Zubehör
Spiralized Roasted Root Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portion
Zutaten
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
383.4 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
583.6 kJ /
139.5 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Quick Bread Rolls
45 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Power Muesli
25 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min