Geräte und Zubehör
Spiralized Apple Cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.1 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
59.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Swicy fig and Brie wonton cups
Keine Bewertungen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 Std. 5 Min
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Cheat's Sriracha Sauce
168 Std. 30 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Ham and Cheese Puff Pinwheels
2 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Danish Dream Cake
55 Min