Geräte und Zubehör
Black forest cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
12 portions
Zutaten
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
564.5 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Fett
37.7 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
19.7 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Marble cake
2 godz.
Brunch bread
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min