Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) cut in 2 cm long, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Keine Bewertungen
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Sichuan Chili Oil
50 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 Min
Raspberry Jam
45 Min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min