Geräte und Zubehör
Rhubarb Vanilla Flan
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
butter to grease
-
plain flour60 g
-
caster sugar150 g
-
fresh milk200 g
-
double cream200 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rhubarb cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
983.8 kJ /
235.1 kcal
Fett
11.9 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every season is a Healthy Season
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Croquembouche
Keine Bewertungen
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Pistachio Butter
15 Min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2 Std. 5 Min
Steamed potato frittata
1 Std. 15 Min
Allergen Free White Sauce
10 Min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 Std. 15 Min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min