Geräte und Zubehör
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kek Batik Indulgence
24 godz. 45 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Brak ocen
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Ayam Paprik
30 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min