Geräte und Zubehör
Steamed Seafood Feast
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
garlic cloves unpeeled5
-
onions cut in halves200 g
-
unsalted butter50 g
-
olive oil20 g
-
water600 g
-
old bay seasoning powder2 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
smoked paprika powder½ tbsp
-
cajun seasoning powder½ tbsp
-
Russet potatoes peeled and cut into 1.5 inch cubes800 g
-
fresh mud crabs (approx. 1000 g), cleaned, cut into 5 pieces2
-
raw medium sized prawns deveined500 g
-
lala clams with shells700 g
-
sausage (approx. 6 pieces), cut into 5 cm length350 g
-
sweet corn cob cut in 3 cm length2
-
plain flour3 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh parsley chopped2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1312.1 mg
Eiweiß
33.5 g
Brennwert
1952.8 kJ /
466.7 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Char Kway Teow
25 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 Std. 40 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Molten chocolate cake
45 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Whole fish curry
45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min