Geräte und Zubehör
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
24 pieces
Zutaten
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (optional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
296 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
660.4 kJ /
157.8 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Step into Spring CA
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Leek and cheese tart
1h 15min
Orange sponge cake
1h
Mojito
Nenhuma avaliação
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Number Cake
2h
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
High Protein Egg Bake
20min