Geräte und Zubehör
Aalsterse Vlaai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
10 porties
Zutaten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88.9 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min