Geräte und Zubehör
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portie
Zutaten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min